vrijdag 14 januari 2011

Van start.

Het is zo ver! Ik ben nu officieel een Blogger!
Zoevend over de digitale snelweg ga ik mij een weg banen naar de toekomst gebruik makend van alle hulp en mogelijkheden die mij geboden worden.
Hopelijk haal ik ook dit rijbewijs, liefst iets sneller dan het vorige want daar heb ik 3 keer over gedaan.
Maar ach, komt niet alle goeds in drieën?

7 opmerkingen:

  1. Welkom Sarahtobe! Ik ben nieuwsgierig: leg eens uit waar de naam voor staat?
    Veel plezier bij 23Dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sarah to be betekent dat ik binnenkort een zekere leeftijd hoop te gaan bereiken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was mij meteen duidelijk hoor (zei hij lekker achteraf)- toffe naam. En ik hoop dat je een coach zonder rijbewijs ziet zitten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als jij geen probleem hebt met iemand die na 25 jaar dat rijbewijs alleen maar als een noodzakelijk kwaad ziet vind ik het geen punt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moet je bekennen dat ik over mijn eerste rijbewijs ook drie keer heb gedaan. Lag aan de instructeur, want die wilde mijn briljante rijstijl niet zien. Veel plezier op je digitale trektocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nee, dat vind ik juist een benadering die me aanspreekt. Kun je nog iets vertellen over je ervaringen met web 2.0 toepassingen? Ook als je nog niets met sociale media hebt gedaan, heb je er zeker over gelezen of de ervaringen van anderen gehoord. Leuk om te kijken hoe je er nu in staat en dat later aan het eind van de cursus te vergelijken met je conclusies.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Welkom in de wondere wereld van 23 dingen.
    Ik ben wel blij dat je je blognaam uitlegt. De naam deed mij denken aan een plaats in het diepe zuiden van de VS. Zo'n beetje tussen New Orleans en Baton Rouge. Ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen